Další údaje najdete v podrobné databázi potravin zde: Databáze tuků
Všechny hodnoty jsou uvedené na 100 g/ml.
kJ |
kcal |
B (g) |
T (g) |
S (g) |
|
Tuky |
|||||
Margarín - průměr |
2200 |
524 |
0 |
60 |
0 |
Margarín se sníženým obsahem tuku - průměr |
1700 |
405 |
0 |
45 |
0 |
Máslo čerstvé |
3100 |
738 |
1 |
82 |
1 |
"Máslo" pomazánkové - průměr |
1360 |
324 |
4 |
31 |
6 |
Máslo se smetanovým zákysem |
2870 |
683 |
1 |
76 |
1 |
Oleje (všechny druhy) |
3710 |
883 |
0 |
100 |
0 |
Pokrmový tuk na smažení |
3780 |
900 |
0 |
99 |
1 |
Sádlo vepřové škvařené |
3750 |
893 |
0 |
99 |
0 |
Ztužený tuk na pečení |
2800 |
667 |
0 |
75 |
0 |
Komentáře je možné psát až po přihlášení.